Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

eaynm.blogspot.com

                                                              ΤΡΙΠΟΛΗ 16-06-2011




Με μια μεγαλειώδη, για τα δεδομένα της Τρίπολης, συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Βασιλείου της Τρίπολης οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες, οι λιμενικοί και οι συνταξιούχοι των σωμάτων ασφαλείας της Πελοποννήσου ύψωσαν κραυγή διαμαρτυρίας και προβληματισμού για το μέλλον των υπηρεσιών τους στα πλαίσια της μνημονιακής πολιτικής που ακολουθείτε.
Οι συγκεντρωμένοι δια των εκπροσώπων τους κατάγγειλαν ότι η πολιτική περικοπών οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση των υπηρεσιών τους και οδηγεί στοχευμένα ίσως στην κάλυψη των κενών που δημιουργούνται από ιδιωτικές εταιρίες φύλαξης.
Επίσης διατράνωσαν την αντίθεση τους με την χρησιμοποίηση των σωμάτων ασφαλείας για την καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων και της αγανάκτησης που διογκώνεται από τα μέτρα που επιβάλει το μνημόνιο και η Τρόικα και υπενθύμισαν σε όλους ότι σκοπός ύπαρξης της αστυνομίας είναι η καταπολέμηση του εγκλήματος. Αυτή την στιγμή όμως η αστυνομία χρησιμοποιείται βασικά για την καταστολή είτε των αγανακτισμένων είτε των άλλων λαϊκών κινητοποιήσεων. Κατάγγειλαν επίσης ότι με τις περικοπές οι αστυνομικές δυνάμεις υπολειτουργούν ή ακόμα δεν υφίστανται τα Σαββατοκύριακα λες και οι εγκληματίες λειτουργούν με πενθήμερο και 8ωρο.

Προειδοποίησαν για νέες κινητοποιήσεις και επέδωσαν ψήφισμα στην Περιφέρεια και τον κ. Πέτρο Τατούλη.





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ..........

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΝ 16-06-2011


ΕΝΣΤΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ

           ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

      ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 Π.Μ.

                                                 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ