Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση συγχαρητηρίων




Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διευθύνσεώς μας, οι οποίοι την 07/09/2016 ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και αψηφώντας τον κίνδυνο, συμμετείχαν ενεργά στον απεγκλωβισμό συμπολιτών μας από πλημμυρισμένα υπόγεια συνεπεία της πρωτοφανούς θεομηνίας που έπληξε την πόλη μας τα ξημερώματα της ιδίας ημέρας.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτό είναι Δημοκρατία; Αυτό είναι Κράτος Δικαίου;

Αθήνα, 05 Σεπτεμβρίου 2016
Αρ. Πρωτ.: 200/4/201
Αυτό είναι Δημοκρατία; Αυτό είναι Κράτος Δικαίου;
Συμβολική ένστολη διαμαρτυρία με αφορμή τις ιστορικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας πραγματοποιεί η ΠΟΑΣΥ από το πρωί με αποδέχτη την Ελληνική Κυβέρνηση και κύρια στόχευση την πλήρη συμμόρφωση του οικονομικού της επιτελείου στα διατασσόμενα με τελεσίδικο και ξεκάθαρο τρόπο από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. «Οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα κανάλια εφαρμόζονται άμεσα! Οι αποφάσεις του ΣτΕ που δικαιώνουν τους εργαζόμενους ένστολους, δεν εφαρμόζονται ΠΟΤΕ!! Δυο μέτρα και δυο σταθμά ; ΓΙΑΤΙ; Αυτό είναι Δημοκρατία; Αυτό είναι Κράτος Δικαίου;», είναι τα πελώρια ερωτηματικά που τίθενται και αποτυπώνονται στο πανό που αναρτήθηκε έξω από το κτίριο του ΣτΕ επί της Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της παρέμβασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση



Καλαμάτα 05.09.2016
Αριθμ. Πρωτ.: 201/2/120


ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δ.Σ. ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.Π.Ε.


  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας σας ευχαριστεί θερμά εκ μέρους όλων των Αστυνομικών που αυτή εκπροσωπεί για την σημαντική ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης και υγιεινής που προσφέρατε αφιλοκερδώς.
  Ενέργειες σαν και την δικιά σας μας γεμίζουν  δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε με το καλύτερο δυνατό τρόπο στις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το λειτούργημά μας .