Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Συγχαρητήρια ανακοίνωση



Η Ένωσή μας , εκφράζει τα συγχαρητήρια της σε όλο το Αστυνομικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας που εργάστηκε με φειδώ και αυταπάρνηση πέραν του προβλεπόμενου χρόνου εργασίας του και είχε ως αποτέλεσμα την ταχυτάτη εξιχνίαση ανθρωποκτονίας , ζωοκλοπών καθώς και άλλων αδικημάτων.
Τέτοιες πράξεις τιμούν το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας , εμπεδώνουν το αίσθημα ασφαλείας στην τοπική κοινωνία , παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Αστυνομικός και που έχουν να κάνουν με τις μεγάλες ελλείψεις σε τεχνητά μέσα και ανθρώπινο δυναμικό που αποδυναμώνεται ακόμα περισσότερο με την καθημερινή μετάβαση στο Υ.ΦΕ.ΚΑ Κορίνθου.

                              ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης                                        ΠΡΙΣΤΟΥΡΗΣ Αθανάσιος

ΤΕΛΕΣΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ



Όπως είναι γνωστό, το Α΄ Ψυχοσάββατο κάθε έτους καθιερώθηκε ως Ημέρα Μνήμης των θανόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. με την τέλεση προς τούτο επιμνημόσυνης δέησης σε όλες τις έδρες των Πρωτοβαθμίων Οργανώσεων.
Στην Καλαμάτα, σήμερα 22-02-2014 και ώρα 09:00 , πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των αδικοχαμένων ηρώων Αστυνομικών του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Ένωσή μας , έπραξε το ελάχιστο ως φόρο τιμής στους νεκρούς ήρωες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας Ταξ/ρχος ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος , Αξιωματικοί και Διοικητές της Αστυνομικής Διεύθυνσης , Πρόεδροι αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και συνάδελφοι εν ενεργεία και συνταξιούχοι.
                        ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΕΣΩΝΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

                              ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης                                        ΠΡΙΣΤΟΥΡΗΣ Αθανάσιος