Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σήμερα 26/10/2012 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Ένωσης μας παρευρέθηκε αντιπροσωπεία της τοπικής οργάνωσης του Κ.Κ.Ε Καλαμάτας , αποτελούμενη από τους κ.κ. ΔΑΣΙΑΚΟ Νικόλαο , ΚΑΤΣΑ Αντώνιο και ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ Δημήτριο.


Από το σωματείο γνωστοποιήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε τοπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό επίπεδο με το μείζον πρόβλημα του οικονομικού που πλέον αποτελεί για εμάς πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης . Ταυτόχρονα τέθηκαν και άλλα προβλήματα που αφορούν την εκπαίδευση , την λαθρομετανάστευση και την μετατροπή των αστυνομικών κρατητηρίων σε φυλακές , την παραβίαση των Προεδρικών Διαταγμάτων 45/2008 περί «Υγιεινής και ασφάλειας του Αστυνομικού Προσωπικού» και 394/2001 περί «Χρόνου εργασίας Αστυνομικού Προσωπικού» που τελευταίως γίνεται καταστρατήγηση καθώς και την τεράστια έλλειψή αστυνόμευσης με τα κενά που υπάρχουν καθιστώντας τους αστυνομικούς φύλακες αστυνομικών τμημάτων και όχι περιουσιών.

Από όλους τους παρευρισκόμενους , υπήρξε πλήρης κατανόηση και αφούγκραση των προβλημάτων και ταυτόχρονα έντονος προβληματισμός για τις συνθήκες με τις οποίες καλείται ο Αστυνομικός να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Ταυτόχρονα , υπήρξε διαβεβαίωση ότι θα καταβληθεί , κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των αναφερόμενων προβλημάτων .