Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Προσφορά από τη Eurobank για τους Αστυνομικούς της Δ.Α. Μεσσηνίας.


Καλαμάτα 06/04/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η Ένωσή μας έλαβε την παρακάτω προσφορά από το υποκατάστημα της Τράπεζας EUROBANK στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού 24 στην Καλαμάτα και αφορά όλους τους συναδέλφους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας οι οποίοι είναι ήδη κάτοχοι λογαριασμού στη EUROBANK ή στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.





ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ο Γεν. Γραμματέας
Αθανάσιος ΠΡΙΣΤΟΥΡΗΣ

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ημερίδα με θέμα «Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών- Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη Λευχαιμία παρελθόν» πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας



Καλαμάτα 04 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ημερίδα με θέμα «Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών- Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη Λευχαιμία παρελθόν» πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας

Η Ένωσή μας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και ο Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Καλαμάτας «Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος», συνδιοργάνωσαν χθες 03-04-2017 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ημερίδα με θέμα «Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών- Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη λευχαιμία παρελθόν» η οποία έλαβε χώρα στην Αίθουσα Αλ. Κουμουνδούρος της Π.Ε. Μεσσηνίας.
 Την ημερίδα προλόγισαν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας Αστυνομικός Διευθυντής ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ Παναγιώτης και ο Γενικός Γραμματέας της Ενώσεώς μας ΠΡΙΣΤΟΥΡΗΣ Αθανάσιος ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον Διευθυντή Αιματολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, ιατρό Ιωάννη Αδαμόπουλο και από τον Διευθυντή της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών και του Κέντρου (ενημέρωσης & προσέλκυσης) Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή», καθηγητή Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη.