Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013



Την 24/01/2013 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας αποτελούμενο από τον πρόεδρο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο και τον γενικό γραμματέα ΠΡΙΣΤΟΥΡΗ Αθανάσιο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης κ.ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ Ευστάθιο για το ζήτημα της παραβατικότητας - εγκληματικότητας που υπάρχει τόσο τον συγκεκριμένο Δήμο όσο και την Περιφερειακή Ενότητας Μεσσηνίας.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα που απορρέουν από την εγκληματικότητα - παραβατικότητα και κατατέθηκαν προτάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση αυτών, τόσο στον εν λόγο Δήμο αλλά και τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Αμφότεροι η Δημοτική Αρχή και το προεδρείο της Ενώσεως κατέληξαν και συμφώνησαν από κοινού ότι πρέπει άμεσα να υπάρχει πλήρη κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων όλων των Υπηρεσιών της Α.Δ. Μεσσηνίας και ειδικά του Α.Τ. Μεσσήνης. Επίσης συμφωνήθηκε ότι πρέπει επιτέλους να διακοπεί η καθημερινή και αδιάκοπη μετακίνηση- αιμορραγία των Αστυνομικών από τις διάφορες Υπηρεσίες της Α.Δ. Μεσσηνίας προς το κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Κόρινθο καθόσον οι μετακινήσεις αυτές αποδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τις ήδη ελλιπείς Υπηρεσίες σε προσωπικό εντείνοντας το ήδη υπάρχων πρόβλημα.
Τέλος, η Ένωσή μας όπως έκανε γνωστό, δεν αντιτίθεται σε οποιαδήποτε μορφή ενίσχυσης που θα έχει σαν σκοπό την κάλυψη των υφιστάμενων κενών οργανικών θέσεων αρκεί αυτές να πραγματοποιηθούν με τα ισχύοντα αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια.



                                 ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  



ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης                               ΠΡΙΣΤΟΥΡΗΣ Αθανάσιος