Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Καλαμάτα 19.06.2013

Αρίθμ. Πρωτ: 201/2/90

Σήμερα 19-06-2013 και ώρα 17:30, στο FILOXENIA Hotel πραγματοποιήθηκε ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα «Πρόληψη των κινδύνων στην εργασία με την συμμετοχή όλων» στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εκστρατείας για την ασφάλεια και την υγεία στην εργασία 2012-2013. Πλήθος εργαζομένων παρακολούθησαν την σημαντική αυτή ημερίδα.

Την Ένωση μας εκπροσώπησε ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας.

«Ζηλέψαμε» μεγάλες επιχειρήσεις του Νομού μας για την υγεία και την ασφάλεια που παρέχουν στους εργαζόμενους τους και μάλιστα με την συμμετοχή και των ίδιων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Καλαμάτα 19.06.2013

Αρίθμ. Πρωτ: 201/2/89


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Γεώργιου όσο και στους οικείους της καθώς και την βαθιά της οδύνη για το θάνατο του συναδέλφου από τα πυρά αδίστακτων εγκληματιών εν ώρα καθήκοντος. Δυστυχώς, ο κατάλογος των συναδέλφων που έχουν πέσει θύματα εγκληματικών και τρομοκρατικών ενεργειών μεγαλώνει, φανερώνοντας τις ευθύνες όλων εκείνων που καθορίζουν εκτός από την υπηρεσιακή αλλά και την οικογενειακή μας ζωή. Ο θεός να δίνει κουράγιο στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου.

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ...


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                 ΠΡΙΣΤΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ