Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση συγχαρητηρίων




Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διευθύνσεώς μας, οι οποίοι την 07/09/2016 ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και αψηφώντας τον κίνδυνο, συμμετείχαν ενεργά στον απεγκλωβισμό συμπολιτών μας από πλημμυρισμένα υπόγεια συνεπεία της πρωτοφανούς θεομηνίας που έπληξε την πόλη μας τα ξημερώματα της ιδίας ημέρας.
Για άλλη μια φορά οι αστυνομικοί αποδεικνύουν ότι το φιλότιμο περισσεύει, παρότι τα τελευταία χρόνια με την επιβολή των μνημονίων, όπως όλοι οι κλάδοι έτσι και ο δικός μας, έχει υποστεί περικοπές τόσο σε μισθούς όσο και σε μέσα (ληγμένα αλεξίσφαιρα, παλαιωμένα περιπολικά, συντηρητική εκπαίδευση αστυνομικών, κλπ).
       Διαχρονικά οι κυβερνήσεις δεν έχουν θεσμοθετήσει το επάγγελμα μας ως επικίνδυνο και δε συμμορφώνονται με τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε.
 Οι συνάδελφοί μας με την επιτυχία τους αυτή απέδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστο επαγγελματικό επίπεδο, ενισχύοντας παράλληλα στον ύψιστο βαθμό το αίσθημα της ασφάλειας στους συμπολίτες μας, αποσπώντας ταυτόχρονα ευμενή σχόλια τόσο για τους ίδιους όσο και για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα.

                              ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               

                              ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  


                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ          

                                     ΠΡΙΣΤΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΆΣΙΟΣ





Φωτογραφικό υλικό από www.best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου