Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

 


Καλαμάτα 10 Σεπτεμβρίου 2023


ΠΡΟΣΦΟΡΑ

   Σας ενημερώνουμε ότι η Ένωσή μας και για τη φετινή σχολική χρονιά εξασφάλισε από το βιβλιοπωλείο με την επωνυμία "ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ" , επί της οδού Αριστομένους και Νικηταρά 3Α, ιδιοκτησίας ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Δήμητρας, για όλα τα μέλη μας, κατόπιν επίδειξης της υπηρεσιακής μας ταυτότητας, την κάτωθι προσφορά :

Το ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ παραμένοντας σταθερό στην ποιότητα των προϊόντων και των brands που αντιπροσωπεύει παρέχει πάγια έκπτωση σε ΟΛΑ* τα είδη του για τα μέλη σας, κατόπιν επίδειξης της υπηρεσιακής τους ταυτότητας.

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε κάποιες από τις εκπτώσεις μας που ισχύουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για τα μέλη της ένωσής σας:

 15% σε τσάντες, κασετίνες, φαγητοδοχεία, παγουρίνο POLO, MUST, GIM, GRAFFITI

(εξαιρούνται τα μονοθέσια & διθέσια σακίδια POLO και οι μονόχρωμες κασετίνες POLO)

 15% σε σχολικά είδη (στυλό, μολύβια, γόμες, μαρκαδόρους, κόλλες και λοιπά είδη) των εταιρειών Pilot, Uniball, Bic, Giotto.

 10% σε σχολικά τετράδια (θεματικά τετράδια με σχέδια Α4 και Α5 - εξαιρούνται τα μονόχρωμα που είναι ήδη σε προσφορά)*.

 10 - 20% στα σχολικά βοηθήματα Δημοτικού & Γυμνασίου

 10% στα σχολικά βοηθήματα Λυκείου

Όσον αφορά στους ξενόγλωσσους φροντιστηριακούς τίτλους παρέχουμε έκπτωση από 6% έως και 20% στα ξενόγλωσσα βιβλία, παρά την αύξηση των τιμών που έχει επέλθει. Ενδεικτικά σας αναγράφουμε κάποιους από αυτούς:

 20% Express Publishing,

 10% Grivas, Super Course, Cambridge, Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, Oxford, Klett

 6% Burlington, Hillside Press, Trait d' Union, MM Publication

Επίσης, το βιβλιοπωλείο μας είναι και φέτος πιστοποιημένο σημείο εξαργύρωσης κουπονιών από την ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) και τον ΟΠΕΚΑ (ΟΓΑ), όπου τα μέλη σας μπορούν να προβούν στην εξαργύρωσή τους. Στην περίπτωση αυτή η εξαργύρωση ΔΕΝ συνδυάζεται με καμία από τις προαναφερθείσες προσφορές.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος ΣΤΑΥΡΌΠΟΥΛΟΣ


ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος ΓΙΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου