Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Ευχαριστήρια ανακοίνωση



Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, οι οποίοι μετά από πολύμηνη έρευνα εξάρθρωσαν πολυμελές και οργανωμένο εγκληματικό δίκτυο που διακινούσε συστηματικά ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και Αττικής και καλλιεργούσε φυτείες κάνναβης σε περιοχές του Νομού Μεσσηνίας.
Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφερθούμε και στην  πολύτιμη συμβολή των υπόλοιπων συναδέλφων της Δ.Α. Μεσσηνίας καθώς και συναδέλφων από τη  Δ.Α. Λακωνίας, Δ.Α. Αρκαδίας όπως και από διάφορες υπηρεσίες της ΓΕ.Π.Α.Δ. Πελ/σου και της Υ.Δ.Ν. Αττικής, οι οποίοι εργαζόμενοι πέραν του ωραρίου τους και αφού επέδειξαν εξαιρετικό ζήλο ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, βοήθησαν τα μέγιστα στη σύλληψη των μελών της παραπάνω εγκληματικής οργάνωσης.

Για άλλη μια φορά οι αστυνομικοί αποδεικνύουν ότι το φιλότιμο περισσεύει, παρότι τα τελευταία χρόνια με την επιβολή των μνημονίων, όπως όλοι οι κλάδοι έτσι και ο δικός μας, έχει υποστεί περικοπές τόσο σε μισθούς όσο και σε μέσα (ληγμένα αλεξίσφαιρα, παλαιωμένα περιπολικά, συντηρητική εκπαίδευση αστυνομικών, κλπ).
       Διαχρονικά οι κυβερνήσεις δεν έχουν θεσμοθετήσει το επάγγελμα μας ως επικίνδυνο και δε συμμορφώνονται με τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε.
 Οι συνάδελφοί μας με την επιτυχία τους αυτή απέδειξαν ότι βρίσκονται σε άριστο επαγγελματικό επίπεδο, ενισχύοντας παράλληλα στον ύψιστο βαθμό το αίσθημα της ασφάλειας στους συμπολίτες μας.


                              ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ            ΠΡΙΣΤΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου