Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση συγχαρητηρίων.



 Άλλη μια επιτυχία για την Ελληνική Αστυνομία, αυτή τη φορά στους αγωνιστικούς χώρους. Στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που έλαβε χώρα χθες 04/06/2016 στο Παλαιό γήπεδο της Εράνης Φιλιατρών στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Αεροπορίας και ανεδείχθη Πρωταθλήτρια Ελλάδος.

   Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας συγχαίρει τους παίκτες και τους προπονητές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για τη τιμητική τους διάκριση, όπως επίσης συγχαίρει και τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών καθώς και της ενισχυτικής δύναμης από άλλα Τμήματα της Διευθύνσεως για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή τόσο των ημιτελικών όσο και των τελικών αγώνων της διοργάνωσης.
   Ευχόμαστε στην ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας να φέρει και άλλες επιτυχίες στο μέλλον και να συνεχίσει να αγωνίζεται με τις ηθικές αξίες της αθλητικής άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε προκαλώντας έτσι τα ευμενή σχόλια των πολιτών που την παρακολουθούν.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος                     ΠΡΙΣΤΟΥΡΗΣ Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου